Aan het woord….

14 december 2017

Pieter-Jan, medewerker Cardan Staffing

Pieter-Jan is sinds 1 september 2017 in dienst bij Cardan Staffing in de functie van algemeen medewerker ICT.

Pieter-Jan: “In mijn vorige job was ik assistent huismeester bij een zorginstelling en daar was ik boventallig. Doordat Cardan Staffing mijn dienstverband heeft overgenomen ben ik per 1 september aan het oriënteren in de ICT. Inmiddels heb ik de oriëntatiefase doorlopen in de ICT&MEDIA Academy en zijn we samen tot de conclusie gekomen dat systeembeheer en servicedesk werkzaamheden mij het beste liggen.

"Doordat Cardan Staffing mijn dienstverband heeft overgenomen ben ik per 1 september aan het oriënteren in de ICT. "

Opleiding

Ik ben half november  gestart met een opleiding MBO Beheerder ICT. Tijdens mijn werkdagen en veel daarbuiten ben ik druk bezig met het studeren en het maken van praktijkopdrachten. Het voordeel is dat men mij bij Cardan waardeert als mens en collega en dat ik tijdens mijn opleiding kan terugvallen op de ICT specialisten van Cardan. Als ik klaar ben met de opleiding gaan we op zoek naar de juiste baan bij de juiste werkgever. Het is super dat Cardan Staffing mij deze kans biedt en ik ben erg blij!”

Leren en werken bij Cardan

Leren en werken bij Cardan betekent dat je een volgende stap zet in je leven. Cardan beschouwt het als een grote eer om je hierbij te begeleiden. Een traject bij Cardan is bijzonder efficiënt.

Je carrière krijgt een enorme boost door te kiezen voor een traject bij Cardan. Bij Cardan vindt je de baan van je dromen en een opleiding die je daarbij helpt. Wij bieden vele  verschillende (op maat) opleidingen en cursussen die je helpen naar een succesvolle toekomst.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Stuur een e-mail Of bel 088-500 4000

Blijf op de hoogte