Coaching en Mobiliteit

Wanneer je denkt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging zijn er verschillende factoren die je wellicht kunnen tegenhouden om deze stap toch te gaan maken. Juist door een open vizier en door de juiste coaching voelt het 'veiliger' om de stap naar de toekomst te maken.

Assessment

Cardan Staffing biedt de mogelijkheid om talent en ontwikkelpotentieel inzichtelijk te maken. Deze assessments worden ingezet om een objectieve basis te vormen voor verdere ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als teams. Onze online assessments geven op een wetenschappelijk gevalideerde wijze snel inzicht waar mensen goed in zijn en hoe ze nog beter kunnen worden. Heldere rapportages zorgen voor een effectieve inzet bij selectie, teamformatie en ontwikkelvraagstukken. Tevens bieden wij assessment dashboards aan voor onze klanten, deze kunnen worden gecombineerd met e-portfolio’s.

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Cardan Staffing werkt landelijk aan de doorstroom en uitstroom van medewerkers die om welke reden dan ook een andere plek zoeken. Vanuit onze visie zetten we de betrokken medewerkers zoveel mogelijk in hun kracht en in een actieve stand met in eigen huis ontwikkelde methodieken zoals: assessments, employabilityscans, job- en lifecoaching, trainingsprogramma’s, creatieve projecten, een eigen employability e-community en leer-werktrajecten. Dit is een onderscheidende aanpak die werkt, want dagelijks begeleiden we een groot aantal mensen naar een passende plek op de arbeidsmarkt.