Loopbaanbegeleiding

Continu passen we onszelf aan in het werk wat we doen en daarbij de werkomgeving. Je loopbaan is een constant dynamisch proces, zeker in deze tijden. Het vormgeven van je loopbaan is dan ook een constante ontwikkeling en is het van belang om onze eigen talenten, doelen en wensen centraal te stellen.

Hoe ziet een loopbaantraject er uit?

Met (o.a.) deze vragen kun je terecht bij een van onze coaches:

-Welke functie/invulling van functie past bij mij?

-Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik ingezet worden in mijn kracht?

-Zit ik wel op de juiste plek?

-Wat is er mogelijk bij mijn huidige werkgever qua invulling werk?

-Ik heb meer uitdaging nodig, maar weet niet wat?

 

Voor wie?

Iedereen die graag inzicht wil verkrijgen in het soort werk en werkomgeving die het beste bij jou aansluit. Je wilt de mogelijkheden verkennen wat jou belemmert in je keuze om te doen waar je passie ligt. Wat is er nodig om er echt voor te gaan en hierbij is er behoefte aan een actieplan naar de eerste stap in de goede richting.

 

Hoe ziet een traject eruit?

Wanneer je contact hebt opgenomen met een van onze coaches, wordt er een intakegesprek gepland. In dit gesprek wordt er samen gekeken naar de coachvraag en aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld. Verdere invulling van het traject hangt af van de coachvraag en de coach zijn wensen.

 

Er wordt gebruik gemaakt van de methodieken zoals o.a.:

-assessments, employabilityscans, job- en lifecoaching, trainingsprogramma’s, creatieve projecten, een eigen employability e-community en leer-werktrajecten.

 

Wanneer een traject op zijn einde loopt zal er samen gereflecteerd en geëvalueerd worden op het proces. Zijn de gestelde doelen behaald en wat zou je nog in de toekomst verder willen aanpakken? Wanneer er behoefte is aan een follow-up gesprek, kan dit nog samen ingepland worden.

 

Meer informatie?

We gaan graag met je aan de slag om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Om te beginnen plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek in om af te stemmen wat we kunnen betekenen voor elkaar!

Voor meer informatie stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op:

[email protected]

088-500 4000

“Kandidaten die bij Cardan in procedure zijn, kunnen rekenen op persoonlijke benadering.”