Staffing

Cardan Staffing werkt aan de ontwikkeling van het talent van werknemers, professionals en leiders binnen organisaties. Mede geïnspireerd door het gedachtengoed van Theory U, worden coaching-, leiderschaps- en professionaliseringsprogramma’s ontwikkeld met de nadruk op het versterken van de persoonlijke kracht en die van de organisatie. 

Opleidingen

 In deze programma’s wordt altijd de verbinding gemaakt tussen talent, eigen verantwoordelijkheid en interactie met de omgeving.

Cardan bouwt samen met bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen, aan de toekomst. Goede werknemers worden schaars. Er gaan grote tekorten ontstaan in diverse sectoren. Hoe krijg je de goede mensen binnen? Hoe ontwikkel je de zittende werknemers? Hoe anticipeer je op de toekomst met goed geschoold personeel? Hoe ga je om met de flexibiliteit op de arbeidsmarkt? Cardan Staffing ontwikkelt Arbeidspools en Academies en verleent daarbinnen vele faciliteiten op HR-gebied.

Detachering

Een van de mogelijkheden is dat de medewerker in dienst komt bij Cardan Staffing en zo makkelijk kan worden gedetacheerd naar jouw bedrijf zodat je enkel de facturen met de gewerkte uren hoeft te betalen en zo ligt het juridisch werkgeverschap bij Cardan Staffing. Dit is een constructie die zorgt voor een laagdrempelige tussenstap naar een (vast) contract bij jouw bedrijf. Zo kunnen beide partijen wennen aan elkaar en zorgvuldig de juiste keuze maken om samen door te gaan. Velen zijn via Cardan gedetacheerd en hebben zo de juiste werkplek gevonden. Wij hebben vertrouwen in de medewerker en zorgen zo voor een win-win situatie.

Uitzenden

Cardan Staffing zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op je werk en je salaris op tijd en correct uitbetaald krijgt. Hier hoef je zelf nauwelijks iets voor te doen, want je hoeft alleen je gewerkte uren in te vullen om je salaris te krijgen. De tijd van papieren werkurenbriefjes is voorbij, want bij ons declareer je jouw uren gewoon via het internet. Op basis van jouw gedeclareerde uren krijg je precies op tijd jouw salaris betaald.

Payrolling

Cardan is een gecertificeerd payrollbedrijf nemen wij al jouw bestaande of nieuw aan te nemen medewerkers in dienst. Cardan wordt dus juridisch werkgever en neemt de risico’s van je over. Vanzelfsprekend houdt jij als opdrachtgever de zeggenschap over jouw zelf aangeleverde medewerkers. Cardan zorgt een correct betaling van het salaris van de medewerkers en alle overige werkgeversverplichtingen. Je kunt zonder risico’s ondernemen. Jij draagt geen leeglooprisico’s en bij ziekte wordt er niet gefactureerd. Kortom, optimale flexibel en zekerheid en je hebt een grote zorg minder.