Over Cardan

Cardan is een landelijke speler op het gebied van arbeidsmobiliteit, employability en talentontwikkeling. Door het vergroten van de inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers haal je het beste uit mensen en organisaties. Cardan heeft de kennis, ervaring en tools in huis om tot de juiste inzichten te komen en ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek terecht komt, op welk niveau in een organisatie dan ook.

Arbeidsmobiliteit, employability en talentontwikkeling

Alle bedrijven binnen Cardan kenmerken zich door een creatieve en ondernemende instelling. Wij hebben een positieve instelling en gaan altijd uit van het beste in een mens. Wij zijn een prestatie gedreven organisatie waarbij het maatschappelijk belang niet uit het oog verloren wordt. Door innovatief te handelen, draagt Cardan bij aan een betere arbeidsmobiliteit in Nederland. Ons team van specialisten beschikt over grote mensenkennis en houdt via vele netwerkorganisaties feeling met de markt. Een Cardanist weet wat er in de arbeidsmarkt speelt en maakt op basis daarvan keuzes.

Als erkende jobcoachorganisatie werken we met consultants die hun sporen in de branche hebben verdiend. Cardan Staffing kenmerkt zich door een creatieve en ondernemende instelling. Het doel is om het beste uit mensen te halen, daarmee wordt ieders talent optimaal benut .

Arbeidsmobiliteit, employability en talentontwikkeling

Ons team

Irene Ogier

Directeur Operations/ Coach

Irene Ogier is een ondernemer met een frisse, creatieve blik op zaken. Ze is verantwoordelijk voor de operationele tak van Cardan.

Joost Eijkens

Directeur

In 2001 heeft Eijkens de Cardan Groep opgericht. Cardan is in de volle breedte van de arbeidsmarkt een intermediair en richt zich op arbeidsmobiliteit in de breedste zin des woords.